Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tiszta méhpempő rendelés képes leírás - Méhpempő.tlap.hu
részletek »

Tiszta méhpempő rendelés - Méhpempő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mehpempo.tlap.hu » Tiszta méhpempő rendelés
Keresés
Találatok száma - 7 db
A Méhpempő portál

A Méhpempő portál

A méhpempő tartalmazza a B-vitamin komplex tagjait, magas koncentrációban a B5-vitamint (pantoténsav) és a B6-vitamint. Egyetlen természetes forrása a tiszta acetilkolinnak. Vannak még benne ásványi anyagok, valamint A-, C-, D-, E-vitamin, enzimek, 18-féle aminosav, továbbá a baktériumok és a vírusok szaporodását gátló anyagok. Igen jó hatású asztma, májbetegségek, csonttörés, bőrbetegségek esetén, kifejezetten erősíti az immunrendszert.

Erdélyi méhpempő

Erdélyi méhpempő

A méhpempő emberi táplálkozásra való felhasználása ősrégi szokás, előnyös hatását már az inkák is felismerték. Ők testi és szellemi frissítőként használták. De ismerték az egyiptomiak és a rómaiak is. Jelenleg számos országban már hivatalosan elismert diétás élelmiszerként, vagy gyógyszerként van forgalomban. A tapasztalatok szerint felfrissíti, valósággal új életre kelti a testet, egészségesen tartja a csontrendszert és az ízületeket. Korra és nemre való tekintet nélkül bárki fogyaszthatja. Nem véletlen tehát, hogy az ősi kínai császárságban például a méhpempőnek tulajdonították a hosszú élet titkát, az egyiptomi fáraók papjai pedig úgy használták, mint valami mindenre jó csodaszert.

Méhpempő   Egyéb termékek

Méhpempő Egyéb termékek

A méhpempő nem gyógyszer, de igen hatásos táplálék-kiegészítő. A méhpempő általános erősítő, roboráló hatású. Szedésekor a szervezet intenzív méregtelenítése következik be. Leromlott, betegség alatti-utáni állapotból való felerősítésnél kitűnő. A méhpempő alkalmazható emésztési zavarok, vitaminhiányos állapotok, egyes bőrbetegségek, étvágytalanság, szellemi és fizikai túlterheltség esetén. Kísérleti adatok állnak rendelkezésre, melyek hangsúlyozzák a méhpempő teljes koleszterinszint mérséklő hatását, mely magas minőségű termék esetén nagyobb mértékű csökkentést jelent.

Méhpempő a Biomaxon

Méhpempő a Biomaxon

A méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150, biológiailag aktív összetevőt: fehérjét, zsiradékot, cukrot, vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, enzimeket és még számos egyéb bioaktív anyagot tartalmaz. A méhpempő a méhek teje. Ezzel a csodálatos anyaggal etetik királynőt. A méhkirálynők teljesen ugyanolyan tojásokból születnek, mint a dolgozó társaik, de méhpempő diétájuknak köszönhetően, nagyjából 42%-kal nagyobbak, és 40-50-szer tovább élnek, miközben naponta testsúlyuk 2,5-szeresének megfelelő tojást raknak le.

Méhpempő hazai és erdélyi termelőktől

Méhpempő hazai és erdélyi termelőktől

A tiszta méhpempő a hagyományos és a modern gyógyászatban is nagy elismerést vívott ki magának. Nem gyógyszer, hanem egy valódi tápanyagraktár, melynek értékes természetes összetevői a szervezet valamennyi funkciójára kiegyensúlyozólag hatnak. A méhpempő hatásai éppen olyan sokoldalúak, mint a benne találhatók vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék, esszenciális aminosavak. Használhatjuk gyulladáscsökkentéshez, immunerősítéshez, meddőség kezeléséhez vagy a jobb szellemi és fizikai teljesítmény érdekében. Hatását ott érezteti, ahol arra szükség van, miközben ellenállóvá tesz a betegségekkel szemben és lassítja az öregedést is.

Tiszta méhpempő a Biokedvencen

Tiszta méhpempő a Biokedvencen

A méhpempő a tapasztalatok szerint négy-tíz napos szedés után néhány napos intenzív tisztulási folyamatot indít el. Ezen idő alatt az egyén közérzete romlik, fejfájás, egyéb fájdalmak is előállhat. Ekkor lehetőleg nem szabad abbahagyni a szedést, mert a kellemetlen érzés legtöbb esetben csak néhány napig tart, és azután gyors javulás következik be. Nagyobb adag pempő elfogyasztása néhány napos hasmenést okozhat, ami a tisztulási folyamat természetes velejárója, nem kóros és elmúlik.

Tiszta Méhpempő Centrum

Tiszta Méhpempő Centrum

A méhpempő a munkásméhek garatmirigy-váladéka, a méhek teje. A váladék vaj színű és hasonlít a sűrített tejre. A méhpempővel táplálkoznak a fiatal munkásméhek az első három napban és a méhkirálynő, amely biztosítja az egész méhkolónia fennmaradását. A nutricionisták szerint a méhpempő a legerősebb élelmiszer - gyógyszer a világon. A méhpempő tartalmáról több száz tanulmány készült, de a termék teljes összetételét még mai napig sem ismerik, vagy nagyon keveset tudnak róla.

Tuti menü