Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Méhpempős beszélgetések képes leírás - Méhpempő.tlap.hu
részletek »

Méhpempős beszélgetések - Méhpempő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mehpempo.tlap.hu » Méhpempős beszélgetések
Keresés
Találatok száma - 9 db
A méhpempő elősegíti a teherbeesést?

A méhpempő elősegíti a teherbeesést?

A méhpempő segíthet a teherbeesésében. A méhpempő hormonális anyagai javítják az ivarmirigyek működését is! A férfiaknál fokozza a potenciát, a nőknél meglepő eredményeket értek el alkalmazásával a klimaxban vagy közvetlenül utána. A méhpempő meggátolja a mikrobák növekedését, hosszabb idő után baktériumölő hatása van.

Endometriozis és méhpempő

Endometriozis és méhpempő

A pempő vegyileg több fázisból álló heterogén anyag. Vegyi alapanyagait illetőleg a tudományos kutató módszerek eredményei megegyez­nek abban, hogy nagyon komplikált és különböző csoportokba tartozó anyagok összessége. Megtalálható benne számos olyan összetevő, amely az ember táplálkozásában létfontosságú. A Méhpempő összetétele nagyon gazdag, ezek együttes előfordulása végett tud olyan sok pozitív hatást gyakorolni az emberi szervezetre. A Méhpempő egy igen átgondolt és megtervezett anyag, melynek pozitív tulajdonságai a jó alapanyagon túl, a százalékos összetételében rejlik.

Hivatalos méhpempő fórum

Hivatalos méhpempő fórum

Ezen a fórumom mások véleményeit olvashatja el a tiszta méhpempőről. A méhek termékeinek gyógyhatását, gyógyászati felhasználását a tudósok még mindig vizsgálják. Az eddigi vizsgálatok szerint különösen a méhpempővel lehet elérni jó eredményeket, ha másképpen nem, mint vitathatatlan erősítőszerrel.

Honnan tudom beszerezni?

Honnan tudom beszerezni?

A méhpempőről azt tartják, hogy megőrzi a fiatalságot, ám a korlátozott mennyiségű kutatás áll rendelkezésre erről. A pempőt fogyasztó méhek utalnak arra, hogy annak teljesítménynövelő és az életet meghosszabbító hatása lehet. A dolgozók állítják elő a méhpempőt, amit a királynő fogyaszt el. A lárvák szintén a pempőt fogyasztják mindaddig, amíg fel nem nőnek, de egyedül a királynő fogyasztja egész életén keresztül. A királynők teljesen ugyanolyan tojásokból születnek, mint a dolgozók, de leginkább méhpempő diétájuknak köszönhetően, nagyjából 42 %-al nagyobbak, és 40-50-szer tovább élnek, mint a dolgozók, miközben naponta testsúlyuk 2,5-szeresének megfelelő tojást raknak le.

Méhpempő kúrán

Méhpempő kúrán

Volt már tapasztalatok méhpempővel? Hogy immunrendszeremet megerősítsem, 1 hónapos méhpempő kúrára fogtam magam, ez lassan már lejár. A gyógyászatban is egyre többet használják ezt az elixírt. A Méhpempő kizárólag a királynő tápláléka, attól kezdve, hogy kikel, egész életében ezt fogyasztja, sőt életük első három napjában a méhkaptár összes lakója méhpempővel táplálkozik.

Mi az a méhpempő?

Mi az a méhpempő?

A méhpempő a munkásméhek garatmirigy-váladéka. Ezzel etetik azokat a méheket melyekből méhanyát akarnak nevelni. És ezzel etetik az éppen petéző anyaméhet is. A méhpempő anyagát tekintve legnagyobbrészt fehérje. Található benne sokfajta B-vitamin, ásványi sók és nyomelemek. Az emberi szervezetre még rendkívül nagy mennyiségben sem ártalmas.

Pempős fórum

Pempős fórum

Minden olyan létfontosságú vitamin, ásványi anyag, aminosav és enzim megtalálható benne ami szervezetnek elengedhetetlen. Szintetikus elõállítása eddig még nem sikerült. A méhcsaládokkal történő úgynevezett irányított méhpempõ termelése rendkívüli hozzáértést, precizitást, és más méhészeti termékekkel eltérõen csak az erre a célra szolgáló eszközökkel oldható meg. Tekintettel arra hogy egy méhcsaládban nem túl gyakori az anyabölcső, melybõl a legtöbb méhpempõ nyerhető, így tehát irányítani kell a méheket a méhanyák nevelésre, melyet megszakítunk a méhpempõ elvételével.

Tapasztalatok a méhpempővel

Tapasztalatok a méhpempővel

Tapasztalatokat és véleményeket szeretnék kérni méhpempővel kapcsolatban! Eredeti, 'igazi', méhésztől vásárolt méhpempőre gondolok, nem gyárilag előállított készítményre, drogériában kapható tablettára. Mire használható?

Társalgás a pempőről is

Társalgás a pempőről is

A méhpempő hormonális anyagai javítják az ivarmirigyek működését is! Jó szer étvágytalanság, anyagcserezavarok, öregkori gyengeség ellen, súlyosabb betegségekből lábadozóknak, főleg fertőző, magas lázzal járó betegségek után. Fokozza a vérképző szervek működését, erősíti az idegrendszert.

Tuti menü