Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Méhpempő más termékekkel képes leírás - Méhpempő.tlap.hu
részletek »

Méhpempő más termékekkel - Méhpempő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mehpempo.tlap.hu » Méhpempő más termékekkel
Keresés
Találatok száma - 12 db
A méhpempős méz

A méhpempős méz

A méhpempő elvétele a méhcsaládtól munkaigényes,és nagy szakértelmet követelő folyamat. A méhpempő egy nagyon összetett anyag, egy komplex biokémiai rendszer. Szintetikus előállítása eddig nem sikerült. A méhpempőben megtalálható számos olyan anyag, amely az ember táplálkozásában létfontosságú.

Bee power

Bee power

A méhpempő az az anyag, amivel a dolgozók a kikelő méheket etetik, illetve ezzel táplálják az éppen petét rakó méhkirálynőt is. Talán ennek köszönhető, hogy a méhkirálynő ilyenkor naponta 1000-1500 petét is képes lerakni, illetve élettartama is különösen hosszú. Míg a dolgozók évszaktól függően 4-6 hétig, a herék kb. 5 hétig élnek, a királynő 3-5 évig (!) is elélhet.

Egyéb méhészeti termékek

Egyéb méhészeti termékek

A méhpempő a munkásméhek garatmirígy-váladéka, a méhek 'teje'. Ezzel a csodálatos anyaggal etetik a fiatal munkásméhek - dajkaméhek - a fiasítást akkor, amikor méhanyát akarnak nevelni belőlük. Méhpempőt kap enni a petéző anyaméh is.

Ginsenges méhpempő

Ginsenges méhpempő

A méhpempő tele van tápanyagokkal. Megtalálható benne a legtöbb B- vitamin (thiamin, riboflavin, nikotinsav, biotin, inozit, folsav, pridoxin, kobalamin, pantoténsav), aminosavak, C-vitamin, kalcium, kálium, magnézium, foszfor, mangán, nátrium, vas, cink, kobalt, valamint zsírsavak, különféle cukrok, hormonok és nukleotidok. A méhpempő összetételének fennmaradó kis hányadát egy azonosítatlan vegyület, melyet mágikus adaléknak tekintenek, ez különbözteti meg a méhpempőt minden más kiegészítő tápanyagtól.

Koós méhészet pempős méze

Koós méhészet pempős méze

Zselatinos állagú anyag, a fiatal dolgozó méhek állítják elő a fiatal lárvák táplálására életük első napjaiban. Egyedül a méhkirálynő fogyasztja, akár 4-5 évig is eltartó életén keresztül. A dolgozó méhek csak 4-5 hétig élnek. A méhkirálynő kizárólag csak méhpempővel táplálkozik, 2-3 hét alatt több mint kétszeresére megnő. Éppen ezért az embereket foglalkoztatja, milyen összetételű is lehet a méhpempő.

Méhpempő étrendkiegészítők

Méhpempő étrendkiegészítők

Serkenti az anyagcserét, általános roboráló hatású, energiát adó természetes táplálék. A meddőség ellen hihetetlen sikereket lehet elérni a méhpempő rendszeres fogyasztásával. Férfiak és nők esetében egyaránt fokozza a termékenységet, maximalizálja a teherbeesés valószínűségét! Immunerősítő hatása révén sejtszinten óvja a szervezetet a betegségek ellen, megelőzés és különböző egészségügyi problémák kezelése, megszüntetése céljából is ajánlott a fogyasztása. Méhpempő segítségével a stressz is leküzdhető, a szellemi és fizikai teljesítőképesség növelhető.

Méhpempő oldat ginkgo bilobában

Méhpempő oldat ginkgo bilobában

A pempő vérképző és a belső elválasztású mirigyekre valamint az idegekre gyakorolt hatása a kutatókat arra késztette, hogy azt a besugárzások esetében is próbálják. A Méhpempő adagolása megakadályozta a sugárbetegségek keletkezését. Ha­sonló eredményeket értek el némely női daganatos be­tegség kezelésénél a Méhpempő készítménnyel, amikor a betegek bármilyen rtg. adag terápiás kezelést kaphatnak a kísérőjelenségek létre­jötte nélkül. A vérvörös festőanyag értékének gyors javulását figyelték meg, a vörös és a fehér vérsejtek száma ellenben változatlan maradt.

Méhpempős táplálékkiegészítők

Méhpempős táplálékkiegészítők

Bár az emberi kutatások meglehetősen újkeletűek, számos tudós állítja, hogy a méhpempőnek több kedvező hatása is van kezdve a kardiovuszkuláris rendszer egészségének javításától a fertőzésekkel szembeni küzdelemig, a bőr egészségének megóvásától életünk minőségének javításáig és meghosszabbításáig ami kiemelkedően fontos.

Szuper pempő

Szuper pempő

A szív és keringési panaszokra, gyomor és bélbántalmakra, idegrendszeri problémákra legtöbbször igen jó hatású. Több szívbeteg orvos állította, hogy ez a szívesek kenyere. A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében!

Hirdetés
Tam-Méz bt.

Tam-Méz bt.

A Méhpempő egy természetes kivonat amely évszázadok óta széleskörben gyógyhatásáról ismert. Ókori civilizációk, mint az egyiptomiak és a rómaiak már felfedezték a méhek ezen melléktermékének gyógyító hatását.

Termékenység növelő

Termékenység növelő

A méhpempő 2 és 4,6 % közötti súlyrész arányban tartalmaz trans-10-hidroxi delta-2-decenoic savat (HAD), ami egy egyszeresen telítetlen zsírsav egy hidroxi csoporttal, melyet hidroxi-zsírsavnak hívunk. A hidroxi-zsírsavak megvédik a bőrt a dehidratációtól. A méhpempő tartalmaz még kollagént, lecitint, A, C, D és E-vitamint ezek mindegyike táplálja a bőrt.

Vándorméhész termékek

Vándorméhész termékek

A méhkirálynő kiváltsága ez a különleges elixír. Nem véletlenül hívják ezt a sárgásfehér, opálos, krémet a Hosszú Élet Elixírjének: zsírokat, gyümölcs- és szőlőcukrot tartalmaz. A teljes B-vitaminsor mellett A-, B-, C-, D-, E-, H-, K-, P vitaminok találhatóak benne. Magas az ásványi anyag tartalma is, káliumot, rezet, vasat, foszfort, kalciumot, sziciliumot és ként is tartalmaz.

Tuti menü