Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Méhpempő és a teherbeesés képes leírás - Méhpempő.tlap.hu
részletek »

Méhpempő és a teherbeesés - Méhpempő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mehpempo.tlap.hu » Méhpempő és a teherbeesés
Keresés
Találatok száma - 9 db
10 jótanács a mielőbbi fogantatásért

10 jótanács a mielőbbi fogantatásért

A Méhpempő magas arányban tartalmaz gamma-globulint, mely serkenti az immunrendszert, így a szervezet hatékonyabban veszi fel a harcot a fertőzésekkel szemben. Tartalmaz még különböző nyomelemeket (vas, réz, cink, fluor, jód, króm, szelén, mangán, nikkel, kobalt), illetve természetes állapotban számos ásványi anyagot, (nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, szilícium és kén). Utóbbiak alapvető szerepet játszanak szervezetünk működésében, ugyanis számos olyan reakcióért felelősek, amelyek az anyagcserét irányítják. Végül néhány olyan összetevő, amely csak egészen kis mennyiségben található meg a Méhpempőben, de így is rendkívül fontosak, ezek az antibakteriális és antibiotikus összetevők, gombaölő anyagok, pro-hormonok és a szervezet növekedésért felelős anyagok.

A méhpempő értékes gyógyszer

A méhpempő értékes gyógyszer

A méhpempő az egyik legtáplálóbb étel a világon, amelyik javítja a táplálkozási hiányosságokat és segít gyorsabban túljutni az olyan állapotokon, amelyekkel akár évekig is küzdöttünk. A méhpempő az agyi tevékenységek serkentése miatt is elismert.

A terhesség megtartása

A terhesség megtartása

Rendkívül széleskörű, eredményes felhasználása mellett hangsúlyozni szeretnénk, hogy a méhpempő olyan magas értékű táplálék, amely az emberi szervezet sokféle, megzavart élettani működését képes normalizálni. Éppen ezért érdemes akár egészséges, akár a már egészségügyi problémákkal küszködő emberek számára fogyasztani, hiszen alapértelmezésben mindkét esetben javítja az anyagcsere-folyamatokat, pótolja az energiát, csökkenti a fáradtságot.

Etettek méhpempőt terhesség előtt?

Etettek méhpempőt terhesség előtt?

A Méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150, biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. A méhpempő kb. 66% vizet tartalmaz. Meghatározó összetevője a teljes értékű fehérjetartalma, ami nagyon magas: 18-25 %. A fehérjék nagy részét az enzimek alkotják. Megállapítottak benne: aszkorbinoxidáz, amiláz, proteáz, savanyú foszfateáz, nem specifikus kolineszteráz és szalicináz. Feltételezhető azonban, hogy a pempő további enzimeket, illetve enzimatikus rendszereket is tartalmaz. Megtalálhatók továbbá benne olyan fehérje frakciók, amelyek az em­beri vérszérum fehérjéihez az albuminakhoz, globulinokhoz, lopoproteinekhez és glikoproteinekhez ha­sonlóak. A fehérjék úgynevezett alapkövei, ezért jelentőségük az élelmezésben és az orvostudományban igen nagy.

Hogyan segíti a teherbeesést?

Hogyan segíti a teherbeesést?

A méhészek figyelmét munkájuk során nem ke­rülhette el az a különbség, amely az anya és a mun­kásméh között észlelhető. Van ugyan a fejlődésnek egy nagyon rövid szakasza, amikor nem lehet különbséget tenni, ez pedig a megter­mékenyített pete kezdeti fejlődésének időszaka. Ez a szakasz bizonyítja azt a tényt, hogy az anyaméhek is, ugyanazon eséllyel indulnak, mint a munkásméhek. Innen viszont fokozatosan nőnek az eltérések. A megtermékenyített petéből anya vagy munkásméh fejlődik.

Kismamablog

Kismamablog

Emberi szervezetre gyakorolt hatását 1952 óta vizsgálja a tudomány, de természetesen a népi gyógyászattól sokkal régebbről rendelkezünk tapasztalatokkal. A méhészeti termékeket a népi gyógyászat betegségek gyógyítására alkalmas gyógyszer-ként tartja számon.

Meddőség űző csodaszer

Meddőség űző csodaszer

A Méhpempő nem csodaszer, nem is állítjuk, hogy minden ember számára megfelelő gyógyír. Amit tudunk, hogy a Méhpempőben megtalálható számos olyan összetevő, amely az emberi szervet számára nélkülözhetetlen. A Méhpempő összetétele nagyon gazdag, azok együttes előfordulása végett igen sok pozitív hatást gyakorolhat a szervezetünkre. Több évtizedes kutatás, számtalan kísérlet, számos emberi tapasztalat azt bizonyítja, hogy egy olyan gondosan összeválogatott, nagyon ritka természetes anyag birtokába kerültünk, amely számos jótékony hatással rendelkezik.

Teherbeesés méhpempővel

Teherbeesés méhpempővel

A Méhpempő remek immunerősítő, antibiotikus és antiviriális hatása miatt az influenzaszezonban mindenképpen érdemes kipróbálnod a méhpempőt. Megelőzésre ajánlott a hétnapos kúra: fogyassz napi 2-4 grammot. De akár a már kialakult betegség leküzdésére is használhatod, kiegészítő kezelésként. A méhpempő számos párnál járult már hozzá az áldott állapot eléréséhez.

Terhesség kérdések

Terhesség kérdések

A táplálékhiányban, fejlődési rendellenességekben szenvedő gyerekeknél is mutatkozott eredmény, amikor már minden egyéb hatástalannak bizonyult. Azoknál a kismamáknál, akiknek nincsen elegendő tejük, fokozza a tejképződést. Az idősödő szervezetben feloldja a fáradságérzetet, gátolja az idő előtti szellemi kimerülést.

Tuti menü