Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Méhpempő linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Méhpempő képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: mehpempo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
10 jótanács a mielőbbi fogantatásért

10 jótanács a mielőbbi fogantatásért

A Méhpempő magas arányban tartalmaz gamma-globulint, mely serkenti az immunrendszert, így a szervezet hatékonyabban veszi fel a harcot a fertőzésekkel szemben. Tartalmaz még különböző nyomelemeket (vas, réz, cink, fluor, jód, króm, szelén, mangán, nikkel, kobalt), illetve természetes állapotban számos ásványi anyagot, (nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, szilícium és kén). Utóbbiak alapvető szerepet játszanak szervezetünk működésében, ugyanis számos olyan reakcióért felelősek, amelyek az anyagcserét irányítják. Végül néhány olyan összetevő, amely csak egészen kis mennyiségben található meg a Méhpempőben, de így is rendkívül fontosak, ezek az antibakteriális és antibiotikus összetevők, gombaölő anyagok, pro-hormonok és a szervezet növekedésért felelős anyagok.

25 titokzatos gyógymód tiszta méhpempővel

25 titokzatos gyógymód tiszta méhpempővel

A méhpempőt a dolgozó méhek termelik a méhkirálynő táplálására. Ez egy krémes, zselés, fehéres színű anyag, melynek íze kissé savanykás, szaga pedig enyhén szúrós. A királynő ennek az anyagnak köszönheti, hogy 40%-al nagyobbra nő és 40-szer tovább él, mint a dolgozó méhek.

50 plus - Alap tudnivalók

50 plus - Alap tudnivalók

A méhpempő nem gyógyszer, de igen hatásos táplálék-kiegészítő. A méhpempő általános erősítő, roboráló hatású. Szedésekor a szervezet intenzív méregtelenítése következik be. Leromlott, betegség alatti-utáni állapotból való felerősítésnél kitűnő. A szív és keringési panaszokra, gyomor és bélbántalmakra, idegrendszeri problémákra legtöbbször igen jó hatású. Közvetlenül a változás kora előtt levő nőknek (rendszertelen/folyamatos vérzés, hőhullámok) 0,5-1 g/nap pempő a panaszait csökkenti.

7 természetes energiafokozó

7 természetes energiafokozó

A méhpempő a férfiaknál fokozza a potenciát, a nőknél meglepő eredményeket értek el alkalmazásával a klimaxban vagy közvetlenül utána. A méhpempő a méz és a pollen természetes keveréke. Az anyag a komplex B-vitaminok kiváló forrása.

A gyógyító méz

A gyógyító méz

A méz magas szénhidrát tartalmának köszönhetöen a leghatékonyabb természetes energiaforrás. A méz 80 %-ban szőlőcukorból, és gyümölcscukorból áll, melyek egyszerű cukrok, így kímélik a májat és a hasnyálmirigyet, ezért a legjobb, ha édesítésre répacukor helyett mézet használunk.

A gyógyító pempő

A gyógyító pempő

A japán dr. Shoei Furukawa és Noriko Hattori, a román dr. Cristina Aosan, valamint a svájci dr. Stefan Bogdanof orvosok által az utóbbi néhány évben lefolytatott vizsgálatok jelentős mértékben megváltoztatták a méhpempő adagolásáról kialakult nézeteket. Eddig a napi adag egyértelműen 0,2 gramm volt liofilizált (dehidratált) tabletta, fiola vagy más formában, az említett tudósok kutatásai viszont bebizonyították, hogy mostanáig a méhpempőt aluladagolták, ugyanis a napi 0,2 gramm nem elegendő jó eredmények elérésére.

A hosszú életünk titka

A hosszú életünk titka

Zselatinos állagú anyag, a fiatal dolgozó méhek állítják elő a fiatal lárvák táplálására életük első napjaiban. Egyedül a méhkirálynő fogyasztja, akár 4-5 évig is eltartó életén keresztül. A dolgozó méhek csak 4-5 hétig élnek.

A királynő eledele

A királynő eledele

Az egyes egyedek fejlődésében és élethosszában nagy a különbség. Az anya a pete lerakásától 16 nap, a dolgozó 21 a here pedig 24 nap alatt fejlődik ki. A dolgozó lárvája a fejlődés első öt napjában, melyből három napig csak méhpempőt fogyaszt ezerszeresére nőveli súlyát. Az anya lárvája, mely végig pempőt kap több mint a kétezerszeresére.

A legjobb termékek

A legjobb termékek

Természetes édesség a szépség és az egészség szolgálatában... Csak csodálhatjuk a szorgos méhtársadalmat, hogy ilyen vitaminkoktélt készítésére képes. Méz A méz 70-80 százaléknyi invertcukrot - glukóz és fruktóz keverékét - tartalmaz, amely gyorsan felszívódik, és sok energiát ad. Emellett kisebb mennyiség?, 5-10 százaléknyi szacharóz is van benne. Illóolajakat, fehérjéket, szabad aminosavakat, enzimeket, karotint, B2-vitamint, acetilkolint, ásványi sókat, szerves savakat (borkősavat, hangyasavat, almasavat), viaszt, festékanyagokat és körülbelül 20 százaléknyi vizet is tartalmaz.

Hirdetés
A Méhkenyérről

A Méhkenyérről

A méhkenyér a virágpor módosult formája. Amikor a méhészek nem veszik el a méhektől a virágport, akkor a méhek a begyűjtött virágport a lépek sejtjeibe tömködik, és az így beinduló kémiai folyamatoknak köszönhetően jön létre a méhkenyér, melynek íze, illata enyhén savanykás.

A méhkirálynő eledele

A méhkirálynő eledele

Nagyon összetett anyag. Sokan sokféleképpen elemezték, de még mindig kb. 3%-a ismeretlen eredetű. Tartalmaz nagy mennyiségű fehérjét, foszfort, ként, B1-,B2-,B5-,BI2-, A-, E-, és C-vitamint, 9 féle hormont, 20 féle aminosavat, különféle enzimeket és fermentumokat, továbbá nyomokban nikkelt, mangánt, kobaltot.

A méhkirálynő táplálására

A méhkirálynő táplálására

A Méhpempő kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, melyeket szervezetünk méreganyagok felhalmozódása nélkül képes hasznosítani, így biztosítva összetevőinek jótékony tulajdonságait. Enciklopédiánkban számos olyan információt megtalál a Méhpempőről, mely eredetéről, összetételéről, termeléséről, tárolásáról, eddigi tapasztalatok alapján hatásairól szólnak.

A méhpempő elősegíti a teherbeesést?

A méhpempő elősegíti a teherbeesést?

A méhpempő segíthet a teherbeesésében. A méhpempő hormonális anyagai javítják az ivarmirigyek működését is! A férfiaknál fokozza a potenciát, a nőknél meglepő eredményeket értek el alkalmazásával a klimaxban vagy közvetlenül utána. A méhpempő meggátolja a mikrobák növekedését, hosszabb idő után baktériumölő hatása van.

A méhpempő értékes gyógyszer

A méhpempő értékes gyógyszer

A méhpempő az egyik legtáplálóbb étel a világon, amelyik javítja a táplálkozási hiányosságokat és segít gyorsabban túljutni az olyan állapotokon, amelyekkel akár évekig is küzdöttünk. A méhpempő az agyi tevékenységek serkentése miatt is elismert.

A méhpempő és az egészség

A méhpempő és az egészség

A méhpempő használata nyugtatja az idegrendszert, biztosítja a nyugodt alvást, javítja a memóriát, segíthet a Parkinson-kóros betegeken, az asztenikus neurózisnál, a túlzott érzékeny neurózisnál, stb. (kutatások: Vitek és Janci, Bratislava 1968). Mindig is érdekes kérdés volt, hogy a méhpempőnek van-e hatása a károsodott idegsejtekre.

A méhpempő fogyasztásról

A méhpempő fogyasztásról

Az atléták, akik érdeklődnek a teljesítmény maximalizálása iránt talán példát vehetnének a méhkiránynőkről. Nagyobbak, produktívabbak, és tovább is élnek, mint a dolgozók, ami egyes tudósok szerint méhpempő diétájuknak köszönhető. Emberek esetében bizonyítékok állnak rendelkezésre, hogy a méhpempő segít növelni a teljesítményt, és meghosszabbítja az életet.

A méhpempő gyógyhatásai

A méhpempő gyógyhatásai

A méhpempő erősebbé és kiegyensúlyozottá teszi az embert. Terhesség alatt is javasolt a fogyasztása, mert a méhpempő védi az anyát és a magzatot is. A méhpempő védi a máj egészségét, az öregedés folyamatát képes tüneteiben késleltetni, a kimerültség és stressz esetén is hatékony.

Tuti menü