Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ami nem méhpempő képes leírás - Méhpempő.tlap.hu
részletek »

Ami nem méhpempő - Méhpempő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mehpempo.tlap.hu » Ami nem méhpempő
Keresés
Találatok száma - 6 db
A gyógyító méz

A gyógyító méz

A méz magas szénhidrát tartalmának köszönhetöen a leghatékonyabb természetes energiaforrás. A méz 80 %-ban szőlőcukorból, és gyümölcscukorból áll, melyek egyszerű cukrok, így kímélik a májat és a hasnyálmirigyet, ezért a legjobb, ha édesítésre répacukor helyett mézet használunk.

A Méhkenyérről

A Méhkenyérről

A méhkenyér a virágpor módosult formája. Amikor a méhészek nem veszik el a méhektől a virágport, akkor a méhek a begyűjtött virágport a lépek sejtjeibe tömködik, és az így beinduló kémiai folyamatoknak köszönhetően jön létre a méhkenyér, melynek íze, illata enyhén savanykás.

Császárfa-Paulownia-Kert

Császárfa-Paulownia-Kert

Kertészetünkről Tevékenységünk középpontjában a Császárfa hibridek megismertetése, termesztése és értékesítése áll. Az Elongata, Shantong, Catalpifolia, Shandong jól alkalmazkodik mindenféle szélsőséges éghajlathoz, magyarországi viszonyokhoz, javítja a mikroklímát, a leggyorsabban növő fák egyike, mely számos területen felhasználható / tüzelő, biomassza , bútor- épületfa , mindemellett különlegesen impozáns, illatos virágzata kiválóan alkalmas nagy hozamú és egy egyedi ízvilágú méz nyerésére. Legyen az kis mennyiségben családi felhasználás, vagy például önkormányzati, esetleg komplett erdőgazdálkodás, kertészetünk készséggel áll rendelkezésére. Böngésszen oldalunkon, ismerje meg e korszakalkotó növény a CSÁSZÁRFA minden tulajdonságát és rendeljen , hogy tapasztalatával Ön is népszerűsítő és hasznát élvező elégedett vásárlóink közé tartozzon.

Méhméreg

Méhméreg

Magyarországon a méhméreg termelésnek nem nagy múltja van. Termelése különleges felszerelést és szakértelmet igényel. Termék minősége függ a termelés technológiájától, évszaktól, napszaktól és az adott nap időjárásától, meg a méhcsalád korosztályi összetételétől.

Propolisz a méhek ajándéka

Propolisz a méhek ajándéka

A kaptár kisebb-nagyobb réseinek betapasztásához és belsejének fertőtlenítéséhez a méhek propoliszt használnak. A propoliszt a növények, főleg a fűz és nyár rügyének ragadós váladékából alakítják át.

Propolisz tinktúra

Propolisz tinktúra

A modern biológiai és farmakológiai vizsgálatok szerint a propolisz könnyedén elbánik nem egy baktériummal és vírussal, semlegesít bizonyos mérgeket, enyhíti a viszketést, és jó regeneráló hatással bír. A propolisz kiváló fájdalomcsillapító, mikrobaölő hatása miatt jól használható a fertőző és gyulladásos folyamatok megelőzésére és a különböző bakteriális és gombás bőrbetegségek gyógyítására. Eredményesen gyógyítja a gyomorhurutot, a nyombélfekélyt, a vastagbélgyulladást, bizonyos felső légúti megbetegedéseket, a bronchitist, a tüdőasztmát, az idült tüdőgyulladást.

Tuti menü