Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Méhpempő.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Méhpempő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mehpempo.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 3 db
Ginseng

Ginseng

A méhpempő gyógyhatását már az ókori népek is ismerték. Viszont nagy gond, hogy ennek az anyagnak az életképessége nagyon rövid, bár lehet különféleképpen tartósítani. A leggyakrabban mézben kapható, amely mindig kristályos. Sötét, hűvös helyen kell tartani. Használatkor óvatosan kell bánni az üveggel, nem szabad felrázni, nehogy a mézben levegő buborékok képződjenek, az oxigén ugyanis káros hatással van a pempőre.

Meddőség

Meddőség

A fogamzó képességet akkor tekintjük normálisnak, ha rendszeres coitus mellett két éven belül terhesség következik be a (házas) párnál. Subfertilitas alatt azt értjük, ha egy éven belül, meddőség alatt pedig azt, ha két éven belül nem következik be fogamzás.

Méhészet

Méhészet

A méhészkedés egyik legfontosabb és egyben legdrágább felszerelési tárgya a méhlakás. Ma már nem vitatkozunk arról, hogy kas legyen-e ez vagy kaptár. A kas fölött eljárt az idő. Bármilyen nagy előnye is olcsósága, annyi a hátránya, hogy a kasos méhészetet berendezni, vagy arra akár az állomány egy részével is áttérni, senkinek sem ajánlható

Tuti menü